Кавадарци се забавува - СТРИТ ФЕСТИВАЛ
12-07-2019 РЕГИОН

Една недела кавадарчани од сите возрасти имаат одлична можност за забава на градскиот плоштад. Во рамки на манифестацијата СТРИТ ФЕСТИВАЛ. Синоќа се забавуваа најмладите. Градскиот плоштад беше исполнет...

 

Вечерва за забавата во рамки на СТРИТ ФЕСТИВАЛ е задолжена Наташа Малинкова. Организаторот Ве поканува на одлична забава.

 

 

Додади коментар