Кавадарци под снег - службите работат на чистење на улиците и патиштата
14-02-2021 РЕГИОН

Зимската служба интензивно работи на расчистување на снежната покривка. Се работи на расчистување на улиците во градското подрачје како и чистење на тротоарите,паркинг местата и другите јавни површини. Останатиот дел од зимската служба интензивно работи и на чистење на патните правци до сите населени места во околината и сите кавадаречки села - информираат од локалната самоуправа.

  Share

Додади коментар