Исплатени сите права од социјалната заштита за септември

 

Министерството за труд и социјална политика ги информира граѓаните дека на 13 октомври 2017  година изврши исплата на сите права за месец септември, вклучувајќи ги и социјалната  парична помош, туѓата нега и субвенциите за електрична енергија.

 

Корисниците ќе ги имаат средствата на нивните сметки  во текот на денешниот ден - стои во известувањето од Министерството за труд и социјална политика.Share

Додади коментар