Започна реконструкцијата на улицата „Тиквешко востание“
06-07-2019 РЕГИОН

Започна реконструкцијата на ул.Тиквешко востание. Оваа реконструкција е продолжување на проектот за обновување на сите главни улици во градското подрачје.

 

Во првата фаза се проширува делот за паркирање согласно проектот за зонско паркирање - информираат од општината.

Додади коментар