Започна крпење на ударни дупки
13-04-2019 РЕГИОН

Мобилната асфалтна база што ја набави ЈП Комуналец веќе е во функција, информираа од кабинетот на градоначалникот. Обучени екипи за работа со оваа машина веќе на терен подготвуваат асфалт и истиот се користи за крпење на ударни дупки и прокопи.

 

 

 

Додади коментар