Започна изградбата на кејот во Ваташа
01-02-2019 РЕГИОН

Деновиве започна со реализација проектот за изградба на кеј шеталиште на реката Луда Мара низ селото Ваташа .
Станува збор за четвртата фаза од изградбата на кејот .

 

 

Согласно проектот треба да се изградат 770 должни метри нов кеј на потегот од паркингот кај зградите „Силекс“ до последниот мост на регионалниот пат.

 

 


За реализација на овој проект општината ќе инвестира 20 милони денари.

 

Додади коментар