Доктор од Кавадарци позитивен на коронавирусот
19-06-2020 РЕГИОН

Доктор од кавадаречката болница е нов позитивен случај на Ковид 19  во Кавадарци, потврдуваат од Центарот за јавно здравје. 

„Лицето нема симптоми. Работиме на утврдување на неговите контакти“ ни рече епидемилоогот д-р Ристе Јовановски. 

 

Пред некој ден позитивна на ковид 19 беше и медицинска сестра. 

 

А.Д

 Share

Додади коментар