Градоначалникот Јанчев на средба со жителите од неколку улици кои ќе се реконструираат
18-07-2019 РЕГИОН

Градоначалникот Митко Јанчев заедно со службите вчера беа  на терен. Имаа директни средби со жителите од ул.„Младост“ и  ул.“Галишка“. Од Службата за осноси со јавноста информираа дека овие средби се  поради пробивање на „Западен булевар“, но со жителите се разговарало и за други градежни активности кои се во тек на повеќе локации. 

 

„Градоначалникот Јанчев заедно со службите вчера имаше средба со жителите на ул.Шишка. На средбата се разговараше за најавената целосна реконструкција на ул.Шишка“ - се вели во известувањето од општината.

Додади коментар