Водици - неработен ден

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на Република Макединја 19 јануари 2014 година (недела), Богојавление (Водици), е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед во Република Македонија.

 

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од православната вероисповед во Република Македонија им го честита празникот Богојавление (Водици).Share

Додади коментар