ВИДЕО: Новогодишен прием кај градоначалникот на Кавадарци
31-12-2015 РЕГИОН

Градоначалникот на Кавадарци, Александар Панов го организира традиционалниот новогодишен прием за чинителите на општествено политичкиот  живот во општината.

Тој во обраќањето посака  сето добро од оваа година да се зголеми во следната, а сето лошо  да остане во старата година. Говореше за досега реализираните проекти и она што ќе биде приоритет за во новата година. /А.Д

 

 

 

 

 

 

 

Додади коментар