Божиќна честитка од ОО на СДСМ Кавадарци
07-01-2019 РЕГИОН

 

 

Општинската Организација на СДСМ од Кавадарци ви ги честита Божиќните празници, со желби за добро здравје, општа благосостојба и мирен духовен живот.

 

Овој голем христијански празник нека донесе љубов и мир меѓу луѓето, топлина во семејниот дом и поттик за надеж и верба во животот.

 

Меѓусебната почит, толеранцијата и разбирањето се вредности кон кои тежнееме, и во тој дух, посакуваме уште посилно да ги развиваме овие вредности во годината што доаѓа.

 

Нека е честит големиот празник Рожденство Христово – Божиќ!

За многу години.

Христос се роди!

Додади коментар