Апел за помош на 27 годишно момче

Дваесет и седум годишниот Борче Ѓичев  од Злетово е опериран од ретка болест, карцином на р`бетот на пршлените на вратот во болница во Турција.

 

Потребно е продолжување на медицинскиот третман и негов претстој во оваа странска болница.

 

Бидејќи неговото семејство е немоќно да ги обезбеди потребните средства за дозавршување на лекувањето и претстојот во болница се обраќаат за помош до сите добри и хумани луѓе да му помогнат на овој 27 годишен млад човек.

 

Донациите можат да се уплатата на сметка:

200003203241565 – Стопанска банкаShare

Додади коментар